Hva har skjedd siden sist?

Etter jeg slettet bloggen (noe jeg aldri skulle gjort) begynte jeg på et årsstudium i medier og kommunikasjon ved Bjørknes Høyskole i Oslo. Planen var å fullføre en bachelor i USA etter dette - noe som ikke skjedde siden jeg den gang var blind av kjærligheten. Drit kjedelig nå som forholdet akkurat er slutt og jeg sitter og tenker at NÅ skulle jeg vært i Tacoma. Jeg kan ikke sørge over det. Jeg tror at alt skjer av en grunn, og at jeg kan søke meg inn neste år. Forhåpentligvis bedre rustet for et nytt liv, helt alene, på andre siden av Atlanterhavet. 

Jeg pendlet til skolen i Oslo. Det gjorde meg utrolig sliten, men samtidig var det et av mine beste år så langt på reisen når jeg nå ser tilbake på alt jeg opplevde. Jeg møtte fantastiske mennesker og lærte en ny kultur å kjenne. Samtidig fikk jeg bekreftet for meg selv hva jeg er god på. Nemlig medier! Karakterene skøyt i været sammenlignet med på videregående. 

Siden sist har jeg vært i mitt første seriøse forhold. Et forhold som desverre tok slutt nå i august. Jeg har mange gode minner og erfaringer å ta med meg videre. Alt er ikke meant to be.

På et halvannet år har jeg lært å respektere meg selv bedre. Jeg har lært å kjenne meg selv og mine behov. Jeg jobber fortsatt med å bli en enda sterkere person. Senest for noen uker siden ble jeg fortalt på jobb at jeg burde sett en video av da jeg begynte der - sammenlignet med nå. Jeg forstår godt hva de mener. Jobben jeg referer til er hos Athenas. Jeg startet der i februar i år, som sekretær og web-ansvarlig. Det er kjempe gøy, og kollegaene er som familie for meg. For å forstå hva vi driver med er det enkleste å klikke seg inn på athenas.no. 

Nå har jeg flyttet ut hjemmefra og studerer journalistikk på NKS nettstudier. Jeg trives godt og jobber mot et mer eventyrlig liv neste år. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits