Jeg er maskin

Det har nå gått litt for lang tid før et nytt innlegg. I'm sorry! Jeg er en mester på å ha alt for mye å gjøre... For å være helt ærlig, så påvirker det energinivået mitt VELDIG. men jeg har det bedre enn for et par uker siden. Tommel opp. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg valgte meg en film jeg ville se, og bare se den, fordi jeg ikke hadde noe annet å gjøre. Savner slike tider.

Jeg har bestått TOEFL-testen utfra kravet jeg trenger for å komme inn på drømmeskolen i USA. Hurra! Ble så glad da jeg så resultatet at tårene trillet med en gang. Etter flere mareritt måtte jeg da le av meg selv.

I morgen derimot starter min første eksamen i journalistikk. En hjemmeeksamen på 5 dager. Ikke fult så hurra, men blir deilig å få det overstått, så mer stress kan løftes av skuldrene.Det betyr at jeg på tirsdag, forhåpentligvis, vil føle meg utslitt, men mye mer beroliget - med mer tid til å fokusere videre på studier og innleveringoppgaver. Må innerømme at jeg har vært litt lat med skolearbeid den siste måneden. Det har vært så mye annen dritt i livet for å si det som det er. Jeg begynner ihvertfall å bli sterkere som person, men føler livet er hardt 85% av tiden. Sånn er det. Face the facts.

3 kommentarer

Maria

03.12.2014 kl.22:03

Så fin blogg du har! Hadde satt pris på om du tok en tur innom bloggen min :) ha en fin onsdag kveld!

Marie-Madelen Bekken

03.12.2014 kl.22:05

Deilig å bli ferdig med alt av eksamener, du får ha lykke til på den! :)

04.12.2014 kl.21:46

Så gøy å lese bloggen din igjen rigmor!! Gleder meg til å følge deg her! Stå på, du klarer alt du vil!! Stor klem fra kusina

Skriv en ny kommentar

hits