Hva som holder motivasjonen min oppe

Motivasjon er avhengig av inspirasjon. Som flertallet leser jeg en rekke blogger og leter meg frem til inspirerende profiler og bilder på Instagram. MEN min største inspirasjon er meg selv! For det første fortiden min med overvekt og prolaps. For det andre følelsen jeg får av å trene. Jeg får så mye energi fra trening at jeg nesten er avhengig av å trene hver dag. En dag uten trening gjør meg trøtt. Til slutt er det progresjon og et fremtidig mål som driver meg. Som person bygger jeg veldig lett muskler og jeg blir raskt sterkere. Innerst inne har jeg et mål om hvordan jeg vil kroppen min skal se ut - et mål jeg "streber" etter hver gang. 

 

Sett deg mål

Å ha et mål er nok det beste en kan ha for å holde trening og kosthold gående. Å trene uten et mål gjør treningen og deg selv som person svakere med tiden - mener nå jeg. For resultater --> sett deg mål. Det er viktig med et stort mål, men heller ikke dette holder i lengden. Det er viktig å ha delmål også som etapper på den lange reisen.

Et tips kan er også å ta formbilder for å faktisk se endringer på kroppen. Dette kan ta tid, så det viktigste med trening er glede og tålmodighet. Det skal være gøy!Min form

For øyeblikket tar jeg 115 kg i benpress og 70 kg i knebøy. 

Kanskje er det en idé å oppdatere denne bloggen med bilder og fremgang for min egen skyld og som dokumentasjon på reisen min.

Én kommentar

Iselin Renée

12.03.2015 kl.21:27

så flink du er :)

Skriv en ny kommentar

hits