Tinderella

Som de fleste andre på min alder er også jeg på Tinder - en morsom dating-app. Når det generelt kommer til relasjoner i sammenheng  med at jeg skal reise, så er mye sårt. Noen nedprioriterer meg, i tillegg til at jeg selv har begynt å føle på det at jeg skal dra, og ikke vil involvere meg for mye med nye relasjoner. 

Nå har jeg tatt steget videre! Med et pluss-abonnement på Tinder kan du sveipe hvor du vil i hele verden. Og jeg sveiper nå der hvor jeg skal flytte. Humøret er på vei opp. Med imøtekommende amerikanere som med glede forteller om stedet, føles det nå mer realistisk at jeg skal flytte. Før hadde jeg kun et stedsnavn uten så mye kjøtt på beinet. Nå vet jeg litt hvordan det ser ut der borte, hva jeg burde gjøre når jeg kommer dit osv.

 

  • Steven Spielberg har blant annet brukt Redwoods som location i en av Jurassic Park filmene sine (noe jeg synes jeg kjempe kult!)
  • Mannen som oppfant Svampebob Firkant, Stephen Hillenburg, har vært tidligere elev ved HSU.
  • Fem minutter fra skolen er det laget en park i skogen hvor man kan sitte å studere blant alle de store trærne!
  • +++

 

Jeg begynner å kunne danne meg et bilde av stedsnavnet. Det er herlig! På tinder har jeg også truffet en del elever ved skolen, som forteller mye fint, og ut fra deres egne erfaringer mener at jeg vil trives godt. Det virker også som en stor greie at jeg kommer hele veien fra Norge for å studere på et så lite sted. 

Jeg gleder meg!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits